Far och flyg, Midsommar 2013. It’s On!

Hej på er!

UPDATE:
Vi kör trots att vädret inte vill. Midsommar i trevligt sällskap med en liiiten risk för flygning.
Vi träffas Midsommarafton vid lunch på fältet . Kan bli så att vi åker en tur till Omber för ett hangförsök. Vädret får bestämma.

På plats finns grill och potatis, medtag övrig mat och frukost själva + något gott att dricka.

END UPDATE
Vi är några stycken som tänker flyga och campa på flygfältet midsommarafton om det blir väder.
Inget jättearrangemang, vi tänkte bara ha lite trevligt med flyg på dagen och sill/grilla + afterflightöl på kvällen.
Det kanske rentav kan bli lövning och dans runt den trasiga sele-tripod:en ;)

Medtag eget tält/husvagn/husbil så ni har någonstans att sova, vi har ju som bekant en hyfsat rejäl gräsplätt!
Alla är välkomna, klubbmedlem eller icke, pilot eller icke.

Maila gärna intresse till nisse(snabela)nisseland.se så vi har en susning om hur många som kommer, och en möjlighet att  informera om inställt firande om vädret spökar.