Flygning på Åbylund

Här kommer lite nyheter från Parabase inför flygåret 2015!

Som alla vet krävs det en hel del för att flygningen på Åbylund ska bli verklighet. Under åren är det en handfull skara personer som hjälpt till i samband med flygningen. 1! (en) medlem har hjälpt till med att hålla gräset i schack under 2014. Tack Roy Fabian för dina insatser! Som alla vet så är det Parabase som arrenderat fältet och försett verksamheten med nödvändig utrustning för att allt ska fungera. Vi som har jobbat med flygningen på Åbylund har tröttnat på att dra hela lasset själva helt enkelt.

Inför säsongen 2015 kommer Parabase att genomföra vissa strukturella förändringar i företaget. Förändringarna påverkar även klubbverksamheten (den lilla som finns).

ALLA som har för avsikt att flyga på Åbylund måste vara medlemmar i Parabase!
Det är ett fristående, exklusivt och slutet sällskap (ej anslutna till SSFF). Basen för verksamheten förläggs till Åbylund i Vadstena. Vi flyger och har roligt helt enkelt. Medlemskap och flygning är gratis. Kurser är rabatterade.

Men… som medlem måste du dra ditt strå till stacken:

  • Gräsklippning
  • Linkörning
  • Vinschning
  • Grillmästare
  • m.m.

Om du inte har möjlighet eller vill hjälpa till så kan du heller inte bli medlem i Parabase. Om du blir medlem men inte hjälper till så åker du ur klubben. Svårare än så är det inte. Har du ingen medlemsbricka från Parabase så kan du heller inte flyga på Åbylund.

Här ansöker du om medlemskap

/Parabase

Read More

Vi saknar en ordförande i klubben

Då Ulf Andersson meddelat att han inte har möjlighet att fortsätta som ordförande i klubben står vi i skrivande stund utan. Det står vem som helst fritt att axla posten. Kontakta info@vadstenasfk.se om du är intresserad.

Read More

Licens 2015

Nu är det dags att förnya licensen för 2015. All information finns på:
http://paragliding.se/

Du betalar både medlemsavgift och försäkringsavgift via SSFF’s webshop. Du måste även rapportera de flyg du gjorde 2014.

Read More