Ingen flygning idag torsdag, fredag…

Det finns ingen som anmält sitt intresse för flygning varken idag, imorgon, på lördag eller söndag. Möjligen kommer jag att dra ut grejerna någon av dagarna. Jag meddelar detta här OCH via SMS för er som prenumererat på det.

/ Fritte

Relaterade inlägg:

  1. Möte med Ombergs Event Någon gång under nästa vecka kommer jag att ha ett...
  2. Ny hemsida! Äntligen fick Fritte ur tummen och snodde ihop en ny...
  3. 30/4 – Lite-av-varje-dag på Åbylund Fältet behöver lite vårskötsel och därför kallar styrelsen till röjdag...
468 ad

2 comments

  1. De flesta av de aktiva hade väl redan bokat in skåne under påsken… Jag tror att jag lyckades fixa prenumeration på sms :-) . Blir det bra väder och flygning typ sön eller måndag ska jag ta ledigt från husbygget o vädra trasan..

  2. Förmodligen är det så Uffe. Hoppas vi kan få till en dag i alla fall. Sitter med planering för säsongen nu. Ska bli kul att komma upp nu. Fridens.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.