Möte med Ombergs Event

Någon gång under nästa vecka kommer jag att ha ett möte med Ombergs Event som i egenskap ev etablerad aktör på berget kommer att driva frågan om startplatser. Därför ”hoppas” jag lite på att det blåser för mycket idag onsdag så att vi tillsammans kan bena ut var vi helst vill ha en eller flera startplatser.

Vidare har jag varit i kontakt med bonden som äger marken/fältet till vänster (sett från starten i flygriktningen) om vår ordinarie vinschstart. Vi har möjlighet att mot viss ersättning få ytterligare en bana i S-N riktning. Därmed skulle det endast vara vindstyrka och nederbörd som satta stopp för flygning. Det vore sköt att slippa ”ställa in” p.ga. fel vindriktning.

Fortsättning följer…

/ Fritte

Vi vill ha ytterligare ett vinschfält i S-N riktning?

  • Ja (100%, 7 Svar)
  • Nej (0%, 0 Svar)

Antal piloter som svarat: 7

Loading ... Loading ...

Relaterade inlägg:

  1. Yes… nord/syd klart! Idag fick Parabase klart med ytterligare ett fält i riktningen...
  2. Ingen flygning idag torsdag, fredag… Det finns ingen som anmält sitt intresse för flygning varken...
  3. Container på plats   Den efterlängtade containern är äntligen på plats. Nu ska...
468 ad

One comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.