Klubbresa till La Herradura

Det har ryktats om att unge herr Tello har gått och skaffat vräkig lya i Spanien och det stämmer faktiskt. La Herradura är adressen på den spanska sydkusten där 8 ordinarie bäddar väntar på att ta emot flygsugna klubbmedlemmar. Det fina med La Herradura är att det mer eller mindre kryllar med flygställen inom nära räckhåll. Vad sägs om lite drygt en timmas bilresa till Sierra Nevada med allt vad det innebär? Ett stenkast från boendet hittar man självklart allt som det spanska köket har att erbjuda men även ett fint hang där landning sker på stranden. Jag och Stefan (Tello) kommer att avlägga en flamencosnabb visit till La Herradura och dess omgivningar i syfte att kunna presentera ett upplägg på en höstresa i klubbregi.

Vi vill redan nu promota resan och plocka in diverse önskemål. Känns det intressant är det helt okej att skicka ett elektroniskt brev till fritte (fredrik [at] parabase.se). Priset per flyghjälm tror vi kommer att landa på ca 5 000 svenska riksdaler för en vecka. Priset står  självklart i relation till antalet resenärer. Utöver det delar vi broderligt andra gemensamma kostnader. Klokast är att hoppa på någon av Ryan Airs kärror till Malaga för vidare färd mot destinationen med bil.

 • En veckas boende i fashionabla La Herradura
 • Transporter upp, ner, hit och dit.
 • Gajdning på flygställen
 • Härlig flygning
 • Svensk instruktör som talar östgötska
 • Stabil frukost varje dag som består av mer än bara flingor och mjölk
 • Välkomstdrink med tillhörande partaj, mat och svalkande drycker
 • Två trevliga värdar/underhållare
 • Flyg till Malaga (förslagsvis med Ryan Air)
 • All mat som inte serveras på morgonen
 • Giltig elevlicens
 • Radio
 • Godkänd flygutrustning med färskpackad nödis
 • IPPI-kort (beställs från SSFF mot en ringa kostnad)
 • Du ska ha koll på balansering och vara ”självgående”.

 

Traditionsenligt erbjuds licensuppgradering till torghandlarpriser.

Vill du följa med till Spanien i höst?

 • Självklart (100%, 4 Svar)
 • Nej (0%, 0 Svar)

Antal piloter som svarat: 4

Loading ... Loading ...

Relaterade inlägg:

 1. Haka på till Spanien! Alla som är sugna på att flyga lite i höstrusket...
 2. Kursresa till Kåseberga Parabase drar till Kåseberga för att lära elever att hanga....
 3. Skåne trippin Spontantripp till Skåne med lite hang. Idag Vite Mölla. I...
468 ad

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.